Ποιο είναι το τραγούδι που έχει ακούσει περισσότερο ο κόσμος στο Spotify?

Το Spotify ανακοίνωσε ποιους καλλιτέχνες, άλμπουμ και τραγούδια άκουσαν περισσότερο οι χρήστες του διάσημου streaming site!

Η λίστα είναι για το 2017 και ένας ήταν ο καλλιτέχνης που πραγματικά κυριάρχησε σε όλες τις κατηγορίες.

Αυτός ο καλλιτέχνης δεν είναι άλλος από τον Ed Sheeran!Ο Ed Sheeran και το τραγούδι του “Shape Of You” είναι το κομμάτι που άκουσε ο κόσμος τις περισσότερες φορές στο Spotify! ed-sheeran.jpeg

Δεν είναι όμως μόνο αυτό! Το τραγούδι ξεπέρασε τον Drake και το “One Dance”, και έγινε το κομμάτι που έκανε stream ο κόσμος τις περισσότερες φορές ever στο Spotify, με πάνω από 1,4 δισεκατομμύρια φορές!

Αν νομίζεις ότι αυτό ήταν όλο, κάνεις λάθος! Συνέχισε για να δεις ποιο άλμπουμ και καλλιτέχνη άκουσαν περισσότερο οι χρήστες του Spotify στην επόμενη σελίδα

Το 2017 ήταν πραγματικά η χρονιά του Ed Sheeran καθώς το άλμπουμ του “Divide” ήταν το άλμπουμ που έκανε stream τις περισσότερες φορές ο κόσμος!Ο Ed είναι επίσης και ο καλλιτέχνης που άκουσαν περισσότερο οι χρήστες του Spotify το 2017, ξεπερνώντας καλλιτέχνες όπως ο Drake, The Weeknd, Kendrick Lamar και The Chainsmokers.

Δεν υπάρχει αμφιβολία λοιπόν ότι το 2017 ανήκει στον Ed Sheeran!

Αυτό είπε και ο Διευθυντής Προγράμματος του Spotify, Stefan Blom. “Ο Ed Sheeran κυριάρχησε αυτή τη χρονιά με τη κυκλοφορία του άλμπουμ του που έσπασε ρεκόρ, Divide. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 2017 ήταν Η Χρονιά του Ed Sheeran και είμαστε ενθουσιασμένοι ότι εκατομμύρια φαν της μουσικής ανακάλυψαν, άκουσαν και μοιράστηκαν τη μουσική του στο Spotify. Συγχαρητήρια στον Ed για αυτό το καταπληκτικό επίτευγμα!”

ΠΗΓΗ: MAD