Ρεκόρ για την Taylor Swift στο Billboard 100

Το όνομα της Taylor Swift είναι συνυφασμένο με τα ρεκόρ.

Η Taylor Swift καταρρίπτει το ρεκόρ για τη γυναίκα με τα περισσότερα τραγούδια που έχουν εμφανιστεί ταυτόχρονα στο «Billboard Hot 100».

Η 29χρονη τραγουδίστρια σαρώνει τα charts με το έβδομο άλμπουμ της, το οποίο κυκλοφόρησε στις 23 Αυγούστου και έχει αποσπάσει εκπληκτικές κριτικές και υψηλότατες βαθμολογίες τόσο από τα μέσα ενημέρωσης όσο και από τους ακροατές.

Αρχή του θριάμβου ήταν ντεμπούτο του «Lover» στο Νο. 1 των Ηνωμένων Πολιτειών με την καλύτερη επίδοση που έχει καταγραφεί κατά μήκος του 2019 αλλά και μετά την κυκλοφορία του «reputation», του προηγούμενου άλμπουμ της Taylor Swift.

Η φοβερή πορεία του «Lover» συνεχίζεται ακόμα πιο εντυπωσιακά, καθώς και τα 18 τραγούδια του άλμπουμ κατόρθωσαν να κάνουν είσοδο στο «Billboard Hot 100» και να σημειώσουν ένα ιστορικό ορόσημο.

Η Taylor Swift καταρρίπτει το ρεκόρ για τη γυναίκα με τα περισσότερα τραγούδια (18) που έχουν εμφανιστεί ταυτόχρονα στο «Billboard Hot 100» και ξεπερνά την Billie Eilish, η οποία διέθετε 14 τραγούδια στο συγκεκριμένο chart με τον παρθενικό δίσκο της «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?».

Τρία από το 18 τραγούδια του «Lover» έχουν ανέβει στις 11 πρώτες θέσεις του «Hot 100» ενώ έξι τραγούδια του άλμπουμ του είναι στο Top 30 της κατάταξης.

Στις υψηλότερες θέσεις βρίσκονται το «You Need To Calm Down» (Νο. 4), το ομότιτλο τραγούδι του «Lover» (Νο. 10) και το «ME!» (No. 11) με τον Brendon Urie.

Οι θέσεις του «Lover» στο «Billboard Hot 100»
No. 4 – You Need To Calm Down (peak στο No. 2)
No. 10 – Lover (νέο peak)
No. 11 – ME! feat. Brendon Urie (peak στο Νο. 2)
No. 23 – The Man
No. 28 – I Forgot That You Existed
No. 29 – Cruel Summer
No. 38 – The Archer (επανείσοδος – νέο peak)
No. 45 – Paper Rings
No. 49 – Miss Americana & The Heartbreak Prince
No. 51 – I Think He Knows
No. 57 – Cornelia Street
No. 62 – London Boy
No. 63 – Soon You’ll Get Better feat. Dixie Chicks
No. 67 – Death By A Thousand Cuts
No. 75 – Afterglow
No. 77 – False God
No. 89 – Daylight
No. 92 – It’s Nice To Have A Friend