Θαυμάστρια του Harry Styles καταγγέλλει ότι καταπλακώθηκε από το πλήθος σε συναυλία του τραγουδιστή!

Η θαυμάστρια του Harry Styles ισχυρίζεται ότι μετά τον τραυματισμό της υποφέρει από «μόνιμες χρόνιες και εξουθενωτικές βλάβες».

Μία γυναίκα κατέθεσε αγωγή κατά του χώρου εκδηλώσεων «The Forum» του Λος Άντζελες υποστηρίζοντας ότι τραυματίστηκε στη συναυλία του Harry Styles για την κυκλοφορία του άλμπουμ του «Fine Line» τον Δεκέμβριο του 2019.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του «Variety», η ενάγουσα στρέφεται κατά του «The Forum», της τότε ιδιοκτήτριας εταιρείας Madison Square Garden Entertainment Corp, της Madison Square Garden Sports Corp, της Ticketmaster, της Live Nation, της Stubhub και της Eighteentwentysix για γενική αμέλεια.

Ο ίδιος ο Harry Styles δεν αναφέρεται ως κατηγορούμενος στην αγωγή. Το «The Forum» πωλήθηκε στον ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ Los Angeles Clippers, Steve Ballmer, τον Μάρτιο του 2020.

Η ενάγουσα ισχυρίζεται ότι οι διοργανωτές της συναυλίας «είχαν την υποχρέωση αλλά απέτυχαν να εξασφαλίσουν επαρκή καθίσματα, φωτισμό, ασφάλεια, εποπτεία, έλεγχο του πλήθους ή να μεριμνήσουν με άλλο τρόπο για την ασφάλεια των θεατών της συναυλίας εκείνο το βράδυ».

Επίσης σημειώνεται ότι απέτυχαν να παρεμποδίσουν μεγάλο αριθμό θεατών από το να ορμήσουν προς το μπροστινό μέρος της σκηνής και να συμπιέσουν τους θεατές της συναυλίας στα κιγκλιδώματα και στη σκηνή.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι οι εναγόμενοι είχαν την υποχρέωση να δημιουργήσουν έναν ασφαλή χώρο που δεν θα συγκέντρωνε το πλήθος σε ένα στενό σημείο που θα μπορούσε να προκαλέσει ασφυξία και τονίζεται ότι οι θεατές στο μπροστινό μέρος του χώρου δεν είχαν τρόπο να αποφύγουν τη βλάβη σε περίπτωση που το πλήθος ορμούσε προς το μπροστινό μέρος της σκηνής.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του HarryStyles στις 13 Δεκεμβρίου 2019, «ένας μεγάλος όγκος θεατών όρμησε προς τη σκηνή, ένας άλλος θεατής της συναυλίας προσγειώθηκε πάνω στην ενάγουσα και η ενάγουσα καταπλακώθηκε από άλλους θεατές της συναυλίας και έπεσε στο έδαφος με τα χέρια και τα γόνατα και υπέστη σοβαρό τραυματισμό».

Η ενάγουσα ισχυρίζεται ότι υπέστη «τραυματισμό στο σώμα της και σοκ στο νευρικό της σύστημα», που της προκάλεσαν και συνεχίζουν να της προκαλούν μεγάλο σωματικό, ψυχικό και νευρικό πόνο και ταλαιπωρία. Επιπλέον, η ενάγουσα υποφέρει από «μόνιμες χρόνιες και εξουθενωτικές βλάβες που έχουν μειώσει σημαντικά την ποιότητα της ζωής της».

Σε δήλωσή του στο «Variety», εκπρόσωπος της MSG Entertainment δήλωσε ότι η εταιρεία «μόλις έλαβε αυτή την καταγγελία και εξετάζει το θέμα».

Η Live Nation είναι επίσης αυτή τη στιγμή αντιμέτωπη με εκατοντάδες αγωγές σχετικά με την πολύνεκρη τραγωδία στο φεστιβάλ «Astroworld» του Travis Scott στις 5 Νοεμβρίου με τραγικό απολογισμό δέκα νεκρούς και 300 τραυματίας.

Η εταιρεία μόλις έλαβε παράταση από την ελεγκτική επιτροπή του Κογκρέσου, η οποία ζήτησε γραπτές απαντήσεις σε ερωτήματα αναφορικά με την τραγωδία στο «Astroworld Festival».

Πηγή:hitchannel