Τι ετοιμάζουν ο Justin Timberlake και ο Maluma;

Για ποιο λόγο συναντήθηκε ο Maluma με τον Justin Timberlake; Ήταν τυχαίο ή μήπως υπάρχει κάτι που προετοιμάζεται; Ο Maluma και ο Justin Timberlake ίσως έχουν ένα τραγούδι στα σκαριά.

Το Σαββατοκύριακο, ο Κολομβιανός super star Maluma βρέθηκε στο στούντιο ηχογράφησης μαζί με τον Αμερικανό Timbaland. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη υπόθεση, λαμβάνοντας υπόψη ειδικά ότι ο Μaluma στοχεύει στη μετάβαση στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών και δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα μπορούσαν να τον διευκολύνουν καλύτερα σε αυτό πέρα από τον «Tim».

Ποιος θα μπορούσε να είναι ο επόμενος στη σειρά που θα προσφέρει χείρα βοηθείας; Είναι αρκετά πιθανό ο Justin Timberlake.

Ο Maluma δημοσίευσε την Τρίτη (25/07) μία φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram μαζί με τον Αμερικανό pop star, γράφοντας ότι τώρα μπορεί να πεθαίνει ευτυχής.

Όπως είναι γνωστό, ο Timbaland συνεργάστηκε με τον Justin Timberlake μαζί σε όλους τους σόλο δίσκους του και αποτελεί το «δεξί χέρι» του.

Ίσως ο Maluma και ο Justin Timberlake να αντάμωσαν τυχαία και να μην υπάρχει κάποιο τραγούδι που δουλεύουν μαζί. Βέβαια, η συνάντηση τους έγινε στο «Empire State Building» της Νέας Υόρκης.  Για ποιο λόγο άραγε θα έβγαιναν μαζί ο τραγουδιστής του «Felice Los 4» και του «Chantaje» με εκείνον του «Can’t Stop This Feeling» και πολλών άλλων hits, εάν δεν υπήρχε κάτι που ετοίμαζαν;

Οι φήμες έχουν ξεσπάσει!

Ahora sí puedo morir tranquilo. @justintimberlake
A post shared by MALUMA (@maluma) on

Πηγή: Hit-Channel.com