Το BEAT THE BOMB επιστρέφει από 1/11 και κάθε βράδυ στις 21:15 στον ΖΟΟ 90.8!


Έσκασε Βόμβα για τα βράδια του ZOO radio!!!
Θέλεις να κερδίσεις 200€ ?
Ο BILL NAKIS και η BOSS CREW φέρνουν για εσάς το Μεγάλο Παιχνίδι του ραδιοφώνου στον ZOO 90.8!
BEAT THE BOMB!
ΠΑΙΞΕ – ΡΙΣΚΑΡΕ – ΜΑΝΤΕΨΕ και νίκησε τη βόμβα!
Κάθε βράδυ στις 21:15 γίνε εσύ ο πυροτεχνουργός του ZOO και κέρδισε πολλά μετρητά!
BEAT THE BOMB powered by DIMAKIS Α.Ε. Θέρμανση – Ύδρευση - ΜπάνιοΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY Beat The Bomb 4

1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού.

H Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΜΕTROMEDIA Α.Ε.», (εφεξής η «Διοργανώτρια Εταιρεία») που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, όπως εκπροσωπείται νόμιμα, λειτουργεί το Ραδιοφωνικό Σταθμό με το διακριτικό τίτλο «Zoo 908» (εφεξής ο «Ραδιοφωνικός Σταθμός») και οργανώνει το Διαγωνισμό με τίτλο: «Βeat the bomb στον Zoo 908» (εφεξής ο «Διαγωνισμός»),σύμφωνα με τους ακόλουθους ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις:

2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Με την επιφύλαξη όσων ορίζονται στον όρο 3 κατωτέρω, δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν νόμιμα στον νομό Θεσσαλονίκης, Ελλάδα. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την ταυτοποίηση των στοιχείων των συμμετεχόντων προκειμένου να διακριβώσει το δικαίωμα συμμετοχής τους και απόδοσης του Επάθλου.

3. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων.

Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) Οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας Εταιρείας και (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τα ανωτέρω υπό (α) πρόσωπα.

4. Διάρκεια του Διαγωνισμού.

Οι συμμετοχές στο Διαγωνισμό με τη διαδικασία που περιγράφεται κατωτέρω θα γίνονται δεκτές από 1.11.2021 έως 23.12.2021. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που υποβάλλονται αποκλειστικά εντός των ανωτέρω χρονικών ορίων του Διαγωνισμού.

5. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

5.1. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό γίνεται ως εξής:

Όσοι/ες επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό, θα πρέπει να συντονιστούν καθημερινά στον ZOO 908 και την εκπομπή “ Bill Nakis and the BOSS CREW” (20:00-22:00). Μόλις ο παραγωγός δώσει το σύνθημα ότι τώρα παίζουμε “Beat the bomb”, οι ακροατές πρέπει να καλέσουν στο 2310232908 ή στο viber 6946699510 και να βγουν στον αέρα. Ο παραγωγός θα ζητήσει με τυχαία σειρά έναν ακροατή, να βγει στον αέρα και να πάιξει (π.χ. το 5ο τηλεφώνημα).

Ο ακροατής μόλις βγει στον αέρα, θα πρέπει να διαλέξei μια (1) από τις τρείς (3) βόμβες που υπάρχει και να την νικήσει.

Η ΠΡΩΤΗ(1η) βόμβα σκάει κατευθείαν ή περιέχει ποσό εώς 50€ .

Η ΔΕΥΤΕΡΗ(2η) βόμβα έχει μέγιστη διάρκεια τριάντα (30" )και το ανώτερο έπαθλο είναι τα εκατό ευρώ (100€).

Η ΤΡΙΤΗ(3η) βόμβα έχει μέγιστη διάρκεια εξήντα ( 60") και το ανώτερο έπαθλο είναι τα διακόσια ευρώ (200€). 

Οι βόμβες θα αλλάζουν τυχαία κάθε ημέρα, πχ η βόμβα που σκάει την επόμενη ημέρα κατευθείαν μπορεί να είναι η 3η κ.ο.κ.

Στο ξεκίνημα θα ακούγεται μια φωνή η οποία θα εξηγεί ποια είναι η βόμβα που διάλεξε ο εκάστοτε ακροατής (πχ Παίζετε με την ΠΡΩΤΗ βόμβα και ξεκινάτε τώρα! Θα αρχίζει ένα ηχητικό με φωνή που θα λέει ποσά που θα ανεβαίνουν ανά δέκα (10€)- (εκτός και αν στον ακροατή τύχει η βόμβα που σκάει αμέσως).

Αν ο ακροατής που παίζει ρισκάρει και δεν πει stop π.χ. στα τριάντα (30) ευρώ το παιχνίδι προχωράει στο επόμενο ποσό με κίνδυνο η βόμβα να σκάσει και ο ακροατής να μην κερδίσει τίποτα.

Αν ο ακροατής πει stop σε κάποιο ποσό, κερδίζει το τελευταίο πόσο που ακούστηκε π.χ. τριάντα (30)ευρώ (δηλαδή κερδίζει το συγκεκριμένο ποσό και σταματάει).

Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας.

5.2. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων

Συμμετοχής από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι είναι αναρτημένοι και διαρκώς ενημερωμένοι κατά τη διάρκεια του παρόντος Διαγωνισμού στον ιστότοπο του Σταθμού.

5.3. Τα αρχεία τα οποία θα τηρεί ο Σταθμός με τα ανωτέρω στοιχεία των συμμετεχόντων θα συνιστούν πλήρη απόδειξη αναφορικά με τη λήψη οποιασδήποτε συμμετοχής στο Διαγωνισμό από το σύστημα του Σταθμού και την εγκυρότητα της συμμετοχής αυτής, σύμφωνα με τον όρο 7 κατωτέρω.

5.4. Σημειώνεται ότι επιτρέπεται η πολλαπλή συμμετοχή στο Διαγωνισμό, μόνο αν ο διαγωνιζόμενος δεν έχει κερδίσει και μόνο ΜΙΑ (1) φορά την εβδομάδα. Σε περίπτωση που ο συμμετέχων αναδειχθεί νικητής δεν μπορεί να λάβει μέρος μέχρι το τέλος της σεζόν του παιχνιδιού (από 1.11.2021 έως 23.12.2021)

5.5. Δεν επιτρέπεται να λαμβάνουν μέρος περισσότερα από δύο (2) άτομα με βαθμό συγγένειας Ά βαθμού στη 4η σεζόν του παιχνιδιού (από 1.11.2021 έως 23.12.2021).

5.6. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή αν έχει κερδίσει κάποιος στην 3η σεζόν ή συνολικά 2 φορές.

6. Έπαθλο.

Οι τυχεροί του Διαγωνισμού, θα κερδίζουν από δέκα (10) έως και διακόσια (200) ευρώ μετρητά, κάθε μέρα ΔΕΥ-ΠΑΡ (περαιτέρω το «Έπαθλο»): Έκαστος νικητής-ά θα κερδίσει ένα (1) Έπαθλο, ήτοι μετρητά αξίας από δέκα (10) έως και διακόσια(200) ευρώ μετρητά, κάθε μέρα ΔΕΥ-ΠΑΡ.

Τα στοιχεία των νικητών, κρατιούνται τηλεφωνικά και διατηρούνται από την γραμματεία της Metromedia .

7. Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Διαγωνισμού.

Οι νικητές θα αναδεικνύονται μέσω τηλεφωνικής κλήρωσης, στην εκπομπή “BILL NAKIS and the BOSS CREW”, ΔΕΥ-ΠΑΡ στις 21:15.

Μόλις ο παραγωγός δώσει το σύνθημα, οι ακροατές θα πρέπει να καλέσουν στο 2310232908, να βγουν στον αέρα, να διαλέξουν μια (1) από τις τρεις (3) βόμβες, να την νικήσουν και να κερδίσουν μετρητά. 

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινώνονται στον αέρα, την ώρα του διαγωνισμού.

Ο σταθμός θα επικοινωνήσει με τους νικητές, αμέσως μετά την ανακοίνωση του ονόματος προκειμένου να τους αποδοθεί το Έπαθλο. Σε περίπτωση που δεν απαντήσουν μέσα σε 1 εβδομάδα, χάνουν το έπαθλο.

Η καταβολή του Επάθλου(μετρητά) στο νικητή, θα πραγματοποιείται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό εντός ΣΑΡΑΝΤΑ (40) ημερών από την ημερομηνία ανάδειξής του ως νικητή. Από το ποσό αυτό παρακρατείται ο φόρος 23,6% που αποδίδεται στην εφορία από τη διοργανώτρια για λογαριασμό του νικητή.

Οι ακροατές έχουν δικαίωμα να παραλάβουν μέσα στο διάστημα τεσσάρων(4) μηνών το έπαθλό τους, αλλιώς το χάνουν.

Λεπτομέρειες για την απόδοση του Επάθλου στο νικητή θα δίδονται κατά την επικοινωνία του με τη Διοργανώτρια Εταιρεία.

8. Ενημέρωση για την ανάδειξη του νικητή.

Τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας των νικητών ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας ή για προωθητικά προγράμματα που σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με το Διαγωνισμό, και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση. Οι νικητές συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους της Διοργανώτριας προβολή του γεγονότος και της εικόνας τους από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου και του Διαδικτύου (Internet), εφόσον το επιλέξει η Διοργανώτρια.

9. Πληροφορίες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Διαγωνισμό οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο: 2310 232908 από τις 11.00 π.μ. – 19.00 μ.μ από Δευτέρα έως Παρασκευή (εξαιρουμένων αργιών).

10. Προσωπικά Δεδομένα/Αποποίηση Ευθύνης.

10.1. Υπεύθυνος επεξεργασίας σε σχέση με τον διαγωνισμό είναι η διοργανώτρια εταιρία, ήτοι η εταιρεία με την επωνυμία «METROMEDIA»», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, Κωνσταντινοπολίτικα, 55534, Θεσσαλονίκη, email: info@zooradio.gr , 2310 232 908.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία ενημερώνει ότι η ίδια ή/ και τρίτοι ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’εντολή και για λογαριασμό της θα επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό, που θα συλλέξουν από τους ίδιους σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στον όρο 5 ανωτέρω, με σκοπό την ανάδειξη και δημοσίευση του νικητή και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών αναφορικά με την απόδοση του Επάθλου σε αυτόν.

Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό, ήτοι τα στοιχεία ταυτότητας, η εικόνα του προσώπου και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, είναι απαραίτητα για την επεξεργασία που πραγματοποιείται για τους σκοπούς του Διαγωνισμού. 

Η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων αυτών είναι η συγκατάθεση που παρέχουν τα υποκείμενα των δεδομένων, δηλ. των συμμετεχόντων, με τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό.

Μετά την ολοκλήρωση πραγματοποίησης του Επάθλου οποιαδήποτε δεδομένα, προσωπικά ή μη, των συμμετεχόντων και του νικητή θα καταστρέφονται, εκτός αν άλλως επιτρέπεται η επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

10.2. Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων δε θα διαβιβασθούν σε τρίτους, πέραν από τυχόν πρόσωπα τα οποία, ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της Διοργανώτριας Εταιρείας, ενδέχεται να εμπλακούν στην ανάδειξη του νικητή του Διαγωνισμού και στην απόδοση του Επάθλου.

Σε περίπτωση απευθείας γνωστοποίησης από τον συμμετέχοντα σε τρίτους προσωπικών δεδομένων του, η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με τη χρήση από τους εν λόγω τρίτους των προσωπικών δεδομένων που ο συμμετέχων αποκάλυψε σε αυτούς. Για το λόγο αυτό, ανήκει στην ατομική ευθύνη κάθε συμμετέχοντα να μελετά προσωπικά τους σχετικούς όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων, προτού γνωστοποιήσει προσωπικά δεδομένα του σε τρίτους μέσω του διαδικτύου.

10.3 Το υποκείμενο των δεδομένων έχει, σύμφωνα με τον Κανονισμό 2016/679, το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής του (άρθρο 7 παρ. 3), το δικαίωμα υποβολής αιτήματος στον υπεύθυνο επεξεργασίας για πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που το αφορούν (άρθρο 15), το δικαίωμα διόρθωσης των δεδομένων (άρθρο 16), το δικαίωμα διαγραφής τους (άρθρο 17) ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων αυτών (άρθρο 18), το δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία (άρθρο 21), καθώς και το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων (άρθρο 20). Τα δικαιώματα αυτά ασκούνται είτε με την αποστολή επιστολής στην ως άνω διεύθυνση, είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου: grammatia@metromedia.gr

Το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να προσφύγει στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για ζητήματα που αφορούν την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της (www.dpa.gr→ Τα δικαιώματά μου → Υποβολή καταγγελίας), όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες.

10.4. Η Διοργανώτρια Εταιρεία δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν για λόγους που βρίσκονται έξω από τη σφαίρα ελέγχου της (όπως ενδεικτικά αλλά μη περιοριστικά – λόγοι ανωτέρας βίας, τεχνικά προβλήματα, μη κάλυψη δικτύου, υπερφόρτωση δικτύου, διακοπή σύνδεσης με το δίκτυο, μη αποστολή ή αποδοχή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λόγω έλλειψης διαθέσιμου χώρου, μη σωστός τρόπος συμμετοχής) ή έξω από τη σφαίρα ελέγχου κάθε τρίτου που θα μεταφέρει τα δεδομένα, α) καθυστερήσει ή αποτύχει η αποστολή ή/και η λήψη των στοιχείων συμμετοχής στο διαγωνισμό στους χρήστες, για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, β) τα διατηρούμενα αρχεία (βάση δεδομένων με καταχωρημένους συμμετέχοντες) καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς.

11. Ανάκληση Προκήρυξης– Τροποποίηση Όρων.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία δικαιούται να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού), ενημερώνοντας σχετικά μέσω της ιστοσελίδας της με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/ τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να ματαιώσει το Διαγωνισμό οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο κατά τη διακριτική της ευχέρεια. Στην περίπτωση αυτή η Διοργανώτρια Εταιρεία θα ανακοινώσει την ακύρωση/ματαίωση του Διαγωνισμού με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο και μέσο.

12. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία.

Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

13. Αποδοχή των όρων.

13.1. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

13.2. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό διέπεται από τους παρόντες όρους, οι οποίοι εφαρμόζονται επί του συνόλου των συμμετεχόντων εξυπακουόμενης της γνώσης και πλήρους και ανεπιφύλακτου αποδοχής των παρόντων όρων, των οποίων το πρωτότυπο βρίσκεται στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας στο Νομικό τμήμα.