Το «Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored» είναι το τρίτο single της Ariana Grande

Το «Thank U, Next» είναι το πέμπτο προσωπικό άλμπουμ της pop star και κυκλοφορεί από τη Republic Records / Universal Music περιέχοντας 12 τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων των επιτυχιών «Thank U, Next» και «7 Rings» που έχουν κάνει θραύση.

Mε την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ «Thank U, Next», η Ariana μοιράζεται το video clip για το τραγούδι «Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored».

ο «Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored» είναι το τρίτο επίσημο single από το “Thank U, Next». Την παραγωγή του τραγουδιού έχουν επιμεληθεί δύο Σουηδοί ειδήμονες στην pop μουσική και σταθεροί συνεργάτες της Ariana, ο κορυφαίος Max Martin και ο ταλαντούχος ILYA.

Το video clip έχει σκηνοθετήσει η Hannah Lux Davis, η οποία έχει οπτικοποιήσει τραγούδια της Grande όπως τα «Thank U, Next», «7 Rings», «Breathin’», «Focus», «Into You», «Side To Side» και άλλα.

Συμμετέχει ο ηθοποιός και μοντέλο Charles Melton, γνωστός για το ρόλο του Reggie Mantle που ενσαρκώνει στην τηλεοπτική σειρά «Riverdale», και το μοντέλο Ariel Yasmine, που υποδύεται μία… σωσία της Ariana Grande.

Δείτε το Video: