Το Κολλέγιο DEI σας περιμένει σήμερα, για ν’ αποκτήσετε τη γνώση που θα σας βάλει σε πλεονεκτική θέση σε μια ανταγωνιστική και απαιτητική αγορά αύριο

Στόχος του Κολλεγίου DEI είναι να παρέχει ποιοτική εκπαίδευσησε ένα ευχάριστο περιβάλλον οργανωμένο με σχολαστικότητα και με αυστηρά επιλεγμένο εκπαιδευτικό προσωπικό. 

Το Κολλέγιο DEI ιδρύθηκε το 1990 και είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Αναγνωρισμένων Κολλεγίων. Τα Προπτυχιακά (Bachelor), Μεταπτυχιακά (Masters) και Προπαρασκευαστικά (Foundation) προγράμματα που προσφέρονται από το Κολλέγιο DEI, λειτουργούν υπό την ακαδημαϊκή διεύθυνση κορυφαίων Βρετανικών Πανεπιστημίων, με πλήρη επαγγελματική αναγνώριση και δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.
Οι τομείς σπουδών που προσφέρονται είναι οι εξής:
Νομική
Ψυχολογία 
Αγγλική Φιλολογία
Διοίκηση Επιχειρήσεων
Computer Science

Η υπεροχή του Κολλεγίου DEI έχει ως πυλώνες δύο βασικές παραμέτρους: Ο ένας, είναι οι εγκαταστάσεις μας -ειδικά διαμορφωμένες για τις ανάγκες ενός μοντέρνου εκπαιδευτικού κέντρου- με ευρύχωρες αίθουσες διδασκαλίας, βιβλιοθήκη, χώρους μελέτης, αμφιθέατρα και εργαστήρια πληροφορικής. Ο άλλος, είναι η ποιότητα και το κύρος του διδακτικού προσωπικού μας, που έχει επιλεγεί με τα πιο αυστηρά ακαδημαϊκά κριτήρια -όλοι οι καθηγητές μας κατέχουν μεταπτυχιακούς ή και διδακτορικούς τίτλους σπουδών από ελληνικά ή ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, έτσι ώστε να έχουν ένα ακαδημαϊκό προφίλ ανάλογο με αυτό των συνεργαζόμενων Πανεπιστημίων. 


Το Κολλέγιο DEI σας περιμένει σήμερα, για ν’ αποκτήσετε τη γνώση που θα σας βάλει σε πλεονεκτική θέση σε μια ανταγωνιστική και απαιτητική αγορά αύριο.