Το «Señorita» των Shawn Mendes και Camila Cabello σημειώνει ρεκόρ στο Spotify

Το «Señorita» έχει γίνει επιτυχία από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του.

Ο Shawn Mendes και η Camila Cabello σημείωσαν ρεκόρ στο Spotify με τη φλογερή συνεργασία τους στο ολοκαίνουργιο τραγούδι «Señorita».

Το τραγούδι αναδείχθηκε σε διεθνή επιτυχία από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, όπως επιβεβαιώνουν τα επίσημα στατιστικά από τις ψηφιακές υπηρεσίες μουσικής.

Ο Shawn Mendes και η Camila Cabello εκτοξεύθηκαν αμέσως με τη συνάντησή τους στο «Señorita» στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart στο Spotify,  επιτυγχάνοντας το καλύτερο ντεμπούτο που έχει πραγματοποιήσει στην πλατφόρμα ντουέτο από άνδρα και γυναίκα καλλιτέχνη.

Το «Señorita» συγκέντρωσε 6.568.376 streams στο Spotify την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του, ενώ τα streams του τραγουδιού εκτινάχθηκαν στα 7,3 εκατομμύρια την αμέσως επόμενη μέρα.

Το ερωτικό video clip που δίνει μορφή στη νέα συνεργασία του Shawn Mendes και της Camila Cabello προβλήθηκε περισσότερες από 50 εκατομμύρια φορές στο YouTube κατά τις 48 πρώτες ώρες από τη δημοσίευσή του και έφτασε στο νούμερο 1 των τάσεων σε πολλές χώρες του πλανήτη.

Αυτή τη στιγμή το music video με την υπογραφή του Dave Meyers αγγίζει τις 80 εκατομμύρια προβολές και παραμένει στις κορυφαίες θέσεις των τάσεων στο ελληνικό YouTube.