Το Squid Game γίνεται ριάλιτι- Το Netflix ψάχνει παίκτες από όλο τον κόσμο, για το «μεγαλύτερο έπαθλο»

Το Netflix ετοιμάζει ριάλιτι «Squid Game» και αναζητά παίκτες από όλο τον κόσμο. 

Η πλατφόρμα ανακοίνωσε ριάλιτι δέκα επεισοδίων, βασισμένο στη δυστοπική νοτιοκορεάτικη σειρά, στην οποία άνθρωποι απελπισμένοι για χρήματα μετέχουν σε παιχνίδια και όσοι χάνουν πεθαίνουν. Αυτό, προφανώς, δεν θα ισχύει στην περίπτωση του «Squid Game: The Challenge». 

Θα έχει το μεγαλύτερο καστ και το πιο υψηλό χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ στην ιστορία των ριάλιτι, σύμφωνα με το Netflix. Θα μετάσχουν 456 παίκτες, διεκδικώντας 4,56 εκατομμύρια δολάρια. Η εκπομπή θα περιλαμβάνει παιχνίδια με έμπνευση από τη σειρά, όπως και κάποια άλλα. 

Το ριάλιτι θα γυριστεί στη Μεγάλη Βρετανία και ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε «αγγλόφωνους από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη». «Το ρίσκο είναι μεγάλο, αλλά σε αυτό το παιχνίδι η χειρότερη μοίρα είναι να γυρίσεις πίσω με άδεια τα χέρια», ανέφερε το Netflix σε ιστοσελίδα κάστινγκ, καλώντας τους επίδοξους παίκτες να κάνουν αίτηση. 

Το Squid Game είναι σύμφωνα με το Netflix η πιο δημοφιλής σειρά στην ιστορία της πλατφόρμας,  με πάνω από 1,65 δισ. ώρες θέασης τις πρώτες 28 ημέρες μετά την πρεμιέρα. Η ανακοίνωση για το ριάλιτι έρχεται στον απόηχο της επιβεβαίωσης ότι είναι στα σκαριά η δεύτερη σεζόν της σειράς.

Πηγή:lifo.gr