Χρόνια πολλά Katy Perry: Η στιλιστική εξέλιξη ενός «χαμαιλέοντα» (photos)

Η Katy Perry γνωρίζει πώς να «κλέβει» τις εντυπώσεις σε κάθε εμφάνιση.

Γεννήθηκε στις 25 Οκτωβρίου 1984 ως Katheryn Elizabeth Hudson στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια και σήμερα που συμπληρώνει 33 χρόνια ζωής, ένα είναι σίγουρο: Η Katy Perry είναι ένας «χαμαιλέοντας» του στιλ.

Από φανταχτερά φορέματα μέχρι επιλογές υψηλής ραπτικής, έχει πειραματιστεί με όλα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της, η Katy Perry βρέθηκε στο προσκήνιο ως ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της pop.

Σε αυτά τα χρόνια έχει παρευρεθεί οχτώ φορές στα  Video Music Awards του MTV, κάνοντας συχνά πολλές αλλαγές μέσα σε μία νύχτα για την είσοδο στο κόκκινο χαλί και τις εμφανίσεις επάνω στη σκηνή. Πρόσφατα, διευθέτησε την κριτική που δέχεται για την πολιτισμική ιδιοποίηση στις επιλογές των φορεμάτων και των χτενισμάτων της, σημειώνοντας ότι εργάζεται για να εκπαιδεύσει τον εαυτό της στο θέμα.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανέβηκε στο stage των MTV VMA και φέτος, αυτή τη φορά ως παρουσιάστριας της εκδήλωσης και οι αλλαγές της εμφάνισής της ήταν αναμενόμενα πολλά.

Η εξέλιξη της Katy Perry φανερώνεται στο κόκκινο χαλί των VMAs: Από τις κλασσικές ρίζες μίας pop starlet στην εποχή του «I Kissed A Girl» το 2008, στις τολμηρές επιλογές του «Teenage Dream» και του «Roar» εμπνευσμένες από τα αιλουροειδή. Και μην ξεχνάτε το denim φόρεμα του 2014 που ήταν παραλλαγή της ενδυμασίας που φορούσαν η Britney Spears και ο Justin Timberlake στα «American Music Awards» το 2001. Εάν υπάρχει ένα πράγμα που ομολογούν οι στιλιστικές επιλογές της Katy Perry, αυτό είναι πως εμφανίζεται πάντα πρόθυμη να αναλάβει το ρίσκο.

2008katy-perry-vmas-02.jpg


2009katy-perry-vmas-03.jpg


2010

katy-perry-1.jpg

katy-perry-vmas-04.jpg2011katy-perry-vmas-051.jpg

katy-perry-vmas-06.jpg

2012katy-perry-vmas-07.jpg


2013katy-perry-vmas-09.jpg


2014katy-perry-vmas-12.jpg


2017katy-perry-gpESX.jpg

katy-perry-mtv-video-music-awards-vma-2017-space-suit.jpg

Πηγή: hit-channel.com